Vælg dit trykkeri ud fra pris

HeyPrint er et landsdækkende koncept, hvor vi har et hav af trykkerier som samarbejdspartnere. Når du indsender en opgave med dine tryksager, sender systemet automatisk en forespørgsel ud til alle vores trykkerier, som vi har valgt ud fra kvalitet og erfaring. Trykkerierne svarer tilbage uafhængigt af hinanden og giver dig mulighed for at vælge den leverandør, der byder dig den bedste pris. 

Trykkerier er forskellige

Trykkerier er forskellige som alle andre firmaer. Nogle kan give gode priser ved små oplag på visitkort, mens de måske er dyre på brochurer i store oplag. Derfor er HeyPrint konceptet for dig, der vil have den bedste kvalitet til de billigste penge på forskellige opgaver. Opret dig som bruger, indsend din opgave til trykkerierne og vælg det tilbud der falder dig bedst i smag. Så let er det!

Der er ikke den store forskel på trykkerier om de ligger i Vejle, Odense, Aalborg, Århus, Esbjerg, København eller hvor de nu ellers ligger - hvis du bestiller i HeyPrint taler de alle med samme dialekt og du er altid sikret den bedste pris.

Er du selv et trykkeri

... og er du ikke partner med HeyPrint endnu? Hop ind på siden med info for trykkerier for en uforpligtende snak med trykkeri-ansvarlige Marcel.

Læs også om bogtrykkeri