Logoprint - print af logo på andre tryksager

Har du allerede nogle tryksager, som der mangler ekstra print (logo, adresse eller andet), så er det logoprint du skal vælge.

Logoprint er muligheden for at få lavet et print på en allerede udarbejdet tryksag. Eksempelvis som alternativ til at stemple hver enkelt tryksag. Der kan både trykkes et logo, eller eksempelvis adresse, men der er prinicipielt ikke nogen begrænsning for hvad der kan trykkes på. Normalt laves denne slags i sort, men der er mulighed for at få lavet farvet tryk i visse tilfælde. Lav en forespørgsel, og beskriv i kommentarfeltet hvilke ønsker du har.

Ved at oprette din uforpligtende forespørgsel gennem Brokerprint får du flere tilbud tilbage fra et hav af, af Brokerprint godkendte, trykkerier som byder ind på opgaven uafhængigt af hinanden. Det sikrer at der aldrig nogensinde gåes på kompromis med kvaliteten - men at du får de absolutte bedste priser på netop din forespørgsel.

Hos os er det vist, at du kan spare op til 75% i forhold til andre trykkerier, ganske enkelt fordi at der findes ikke ET trykkeri, som er billigst på alt.

Opret din forespørgsel i venstre side ganske uforpligtende og se hvor meget du kan spare!